Eiken wandpanelen van Akupanel

Deze wandpanelen van Akupanel zijn dé hit van dit jaar op het gebied van wonen en interieur! Naast dat u met het plaatsen van Woodupp in een handomdraai een gezellige wand creëert, is het geluidsabsorberend vermogen een uitkomst voor ruimtes met slechte akoestiek. Het kan namelijk heel frustrerend, stressvol en vervelend zijn wanneer het geluidsniveau in een ruimte niet prettig is. Kent u dat, dat u zojuist uw prachtige nieuwbouwwoning heeft ingericht maar het niet gezellig krijgt? Dan zijn deze wandbekleding echt een uitkomst. Maar ook voor bedrijven die voor hun werknemers een betere geluidsomgeving willen en grote openbare projecten zijn de panelen perfect. Neem als voorbeeld een restaurant, waar je door de slechte akoestiek de gesprekken van andere bezoekers woord voor woord kunt volgen. Het geluid dempen kan eenvoudig met Akupanel van Woodupp. Daarnaast is brandveiligheid belangrijk in ieder huis en daar dragen de producten van Akupanel ook aan bij. Hierdoor geeft het uw huis ook dat veilige gevoel en kunt u ontspannen genieten van uw interieur.

Duurzame oplossing

De passie voor duurzame productie van Woodupp in combinatie met de expertise in hout ziet u duidelijk terug in het eindproduct. De latten zijn gemaakt van fineer in eik op houtvezelplaten van gemiddelde dichtheid. U kunt een paneel op verschillende manieren gebruiken. U kunt het installeren en gebruiken als geluiddempend plafondbekleding of ze bevestigen aan de muur. Het geeft direct die mooie Scandinavische uitstraling aan uw muren, waardoor het zowel een functionele als decoratieve toevoeging geeft. Bij Houtdirect verkopen we het hout in gerookt eiken, klassiek eiken, natuurlijk eiken, grijs eiken, zwart eiken, walnoot en bruin. Zo zit er voor ieders smaak een geschikte paneelkleur tussen!

Monteren van panelen

Nog een ander groot voordeel van de eiken wandpanelen van Woodupp is het gemak waarmee ze te monteren zijn. U heeft slechts een paar gereedschappen nodig om ze tegen een wand of plafond te monteren, met de bijgeleverde montage instructies is de klus zo geklaard. We importeren het Akupanel vanuit Denemarken en de afmetingen zijn standaard 2400 x 600 mm. Inclusief de lamellen en het vilt is het in totaal 22 mm dik. Het akoestische vilt – dat is gemaakt van gerecycled plastic – zorgt overigens voor het absorberen van de geluidsgolven, waarna het de geluidsgolven niet terug de ruimte instuurt. Dit is het geheim van dit slimme interieurhout!

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze duurzame oplossing ter verbetering van het geluidsniveau? Neem dan contact op met Houtdirect voor meer informatie of plaats rechtstreeks de order in de webshop.

​​​​​​​

Wilt u een sample van uw Akupanel bestellen?

Om de juiste kleurkeuze te maken voor uw Akupanel adviseren wij u om meerdere samples te bestellen. Hierdoor kunt u zelf zien wat passend is voor uw project en past in uw interieur. Of kom langs in onze showroom om de vele mogelijkheden te bekijken.