Interieurwensen maar weet je niet hoe en waar je moet beginnen. De stylisten van de Zinkenviool kunnen je helpen. Ons doel : make the simple everyday living just a little bit more beautiful.

Jarenlange ervaring en kennis hebben ervoor gezorgd dat wij met kwalitatief goeie materialen werken en advies op maat kunnen geven. Zo werken wij o.a. met verf van L’authentique, die in ruim 100 kleuren verkrijgbaar is, en kunnen wij elke gewenste kleur mengen. Ook voor betonlook verf, beton stuc en beton cire kan je bij ons terecht.

Prachtige eiken vloeren in elke gewenste kleur maar ook vloeren in onze kwalitatief uitstekende vloerverf behoort tot de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden naar ons? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies op het gebied van kleur, meubels, stoffen, indeling, verlichting, accessoires en styling. Van mondeling advies, een sfeerbeeld tot een uitgewerkt plan wij geven het met veel plezier.

Uw huis er in deze overvolle huizenmarkt uit laten springen? De stylisten van de Zinkenviool zijn gecertificeerde verkoopstylisten.

Interesse in ons advies, kom langs in onze sfeervolle winkel of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.