Terug naar Woodupp

Woodupp Panelen

 140,00 175,00

Wis selectie
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Productinformatie

Het Akupanel kan worden gebruikt voor het creëren van prachtige lamellenwanden en plafonds die een moderne uitstraling aan de ruimte geven. Het paneel is geluiddempend en verwijdert weerkaatsing in de ruimte, wat de akoestiek in de ruimte drastisch verbetert.

 

Afmetingen

60 x 2,2 x 240 cm

1 plaat dekt 1,44 m²

 

Materialen en onderhoud

De panelen zijn gemaakt van duurzame materialen. Het akoestische vilt is gemaakt van gerecycled plastic (voornamelijk plastic flessen), en de lamellen zijn gemaakt van MDF met een speciaal ontwikkeld hogedruk fineer in White Oxide-kleuren (geen metalen oppervlak). Reinig het met een stofbezem, een stofzuiger of een hard uitgewrongen doek.

 

Duurzaamheid

Het vilt is gemaakt van gerecycled plastic en al het hout dat we gebruiken is afkomstig uit duurzame bosbouw. Het bos mag meer bomen voortplanten dan er gekapt wordt, en we zorgen ook voor goede omstandigheden voor de arbeiders en de planten en dieren in het bos.

 

Verzending en verzendkosten

Verzending is 7-14 werkdagen en verzendkosten zijn €49,-

Extra informatie

Afmetingen 240 × 60 × 2,2 cm
Kleur

Walnut, Classic Oak (Grey Felt), Classic Oak (Black Felt), Rustic Natural Oak, Rustic Antique Oak, Rustic Grey Oak, Rustic Smoked Oak, Charcoal, Blue Oxide, Copper Oxide, Grey Oxide, White Oxide, Black Ash